Denne siden gir en kort informasjon om noen av produsentene av produktene vi kan levere. Det er oppgitt linker direkte til noen produktsider. Kontakt oss gjerne for mer informasjon. Vi kan gjerne komme til dere for et møte/befaring og gi veiledning ut fra deres behov. Se også siden med våre tjenester for mer informasjon om løsningene.

 

Milestone

Milestone XProtect er et video management system (VMS). Enkelt forklart betyr dette programvare for håndtering/lagring/visning av video. Milestone XProtect finnes som programvare som installeres på PC-server med Windows, eller kan leveres ferdig på ferdig installerte enheter. Begge typer finners i flere forskjellige utgaver og prises ut fra funksjoner, antall kamera m.m. Milestone har et eget dataprogram som kan brukes på pc og en app for nettbrett og mobiltelefon for visning av direkte video, avspilling av opptak osv. Det finnes også en egen web klient for bruk med nettleser der en ikke kan/ønsker å bruke windowsklienten. Ta gjerne kontakt med oss for veiledning til et komplett system eller ved utvidelser av eksisterende anlegg. Milestone er en leverandør som støtter de fleste kameratyper. Du kan også se en forenklet oversikt over Milestone utgavene på https://www.milestonesys.com/our-products/product-index/

 

Axis

Axis er verdens ledende på IP baserte nettverkskamera og var tidlig ute med denne type kamera. Konkurrentene har lenge holdt på med de tradisjonelle analoge kamerasystemene, men nå har de fleste store leverandørene kommet etter. Axis har hovedkontor i Sverige og er et kvalitetsmerke med lang erfaring og stort modellutvalg. De leverer vanlige kamera, termiske/varmefølsomme kamera og andre produkter i tilknytning til dette. Axis har kamera med priser fra ca 2.000 kr og opp til ca 200.000 kr pr kamera for de mest spesielle produktene. Du kan se mer om produktene på internnettsidene til Axis på adressen https://www.axis.com/no/en/products-and-solutions

Axis har også 2 alternative VMS løsninger. Axis Companion er den enkleste løsningen for små anlegg og Axis Camera Station for små til medium størrelse på anlegg.

Axis har nå også mange spennende produkter for lyd som nettverkshøyttalere  og adgangskontroll m.m.

 

Cisco

Et moderne IP-kamera får strøm direkte fra nettverkskabelen som gjør installeringen enkel, billig, ryddig og pen. Strømmen til kameraene kommer fra en switch som har støtte for denne funksjonen. Vi bruker switcher fra bl.a. Cisco som er en av de store leverandørene av denne type utstyr. Cisco har flere modeller som er aktuelle, blant annet ut fra antall kamera m.m.

 

Hikvision

Hikvision er et billigere alternativ til de som ønsker moderne IP-baserte nettverkskamera med brukbar kvalitet for en lavere pris. Du kan lese mer om Hikvison på deres internettsider med adressen http://www.hikvision.com/ . Fra Hikision benytter vi flere kameramodeller og flere størrelser på opptakerboksene ut fra antall kamera som skal tilknyttes.

 

Jablotron

Jablotron er vårt hovedmerke på alarm. Jablotron er moderne og fleksible produkter, og det kan kombineres trådløst og kablet på samme sentral. Det er derfor enkelt å kombinere bruken av trådløst og kablet i en installasjon, Du kan lese mer på vår informasjonsside om Alarm eller se på tilgjengelige produkter på ekstern link: https://www.jablotron.com/no/katalog-produktu/alarmer/jablotron-100/

 

Assa Abloy/Trioving

Assa Abloy er en stor og viktig leverandør for oss slik at vi kan tilby komplette løsninger innen sikkerhet med adgangskontroll og lås, som sammen med kameraovervåking og alarm blir gode og sikre anlegg. ARX er et mye brukt adgangskontrollanlegg i Norge, spesielt på kommunale anlegg som kontorer skoler o.l. Assa Abloy leverer produkter fra lås-sylindre til adgangskontroll og dørautomatikkprodukter m.m.

 

 

Annet

Vi kan levere det meste av materiell. Vi er registrert som kunde blant annet hos elektrogrossister, telekom-/fiberlevandørerer, kamera-/datautstyrs-leverandører. Ta kontakt hvis det er noe vi kan hjelpe med.

 

 

Merknader:

Vi gjør oppmerksom på at enkelte leverandører fortsatt benytter analoge kamera og de må ikke forveksles med moderne IP nettverkskamera. Noen kameramodeller har også mulighet for lokallagring som kan passe bra til små installasjoner. Ved lokal lagring trenger du ikke et sentralt lagringssted. Priser nevnt på denne siden er oppgitt uten mva.